Predávajte a prenajímajte s RE/MAX

Publikované: Streda, 29 September, 2021 - 10:38,

Chcete mať pasívny príjem?

Zišiel by sa vám slušný obnos peňazí?

To všetko je možné získať rýchlo, bezpečne a spoľahlivo s RE/MAX!

Jediné, čo k tomu budete potrebovať je nehnuteľnosť, ktorú neužívate, nechcete užívať alebo sa jej chcete „zbaviť“.

 

Na slovenskom realitnom trhu fungje množstvo realitných kancelárií a realitných maklérov. Niektorí z nich sú ozajstní profíci, ďalší, keďže to robia len popri hlavnej práci, ju zvyknú brať ako hobby a potom sú tu aj takí, ktorí svoju robotu doslova flákajú. RE/MAX nechce v žiadnom prípade komentovať alebo hodnotiť prácu iných. Veď napokon, nie to, čo sa píše na internete alebo v letákoch, ale to, aká je v skutočnosti realitná kancelária alebo maklér, je to dôležité. Ešte dôležitejšie je dať o tom vedieť čo najväčšiemu počtu ľudí, ktorí sa zaujímajú o predaj alebo prenájom svojej nehnuteľnosti, alebo tým, ktorí chcú nehnuteľnosť kúpiť.

 

 

Sieť realitných kancelárií RE/MAX je svetová špička. Toto nie je chválenkárstvo, ale skutočná pravda. RE/MAX pôsobí takmer v každom kúte sveta a na každom kontinente. Dokopy združuje viac ako 130 tisíc realitných agentov v 110 krajinách sveta. Na Slovensku má RE/MAX takisto bohaté zastúpenie – v 44 pobočkách pracuje viac ako 250 realitných maklérov (asistentov predaja a majiteľov licencií – franšízistov).

 

Dôvodov, prečo predávať a prenajímať nehnuteľnosť práve s RE/MAX je hneď niekoľko. Jedným z nich je referenčný systém, ktorý je založený na princípe sieťovania nehnuteľností. V podstate ide o to, že vašu nehnuteľnosť nebude predávať len jeden maklér, ale celá sieť RE/MAX, a to na základe systému párovania dopytov v rámci Slovenska aj zahraničia. Takýmto spôsobom s nami predáte alebo prenajmete nehnuteľnosť za viac peňazí a oveľa rýchlejšie, než konkurenčné realitné kancelárie.

 

Ďalšou výhodou, ktorú v RE/MAX máme, je takzvaná „reálna cenová mapa“, na základe ktorej vieme odhadnúť a určiť predajnú cenu alebo cenu nájmu. Realitné kancelárie v drvivej väčšine určujú cenu na základe konkurenčných cien. Jednoducho sa pozrú na podobné ponuky a takto potom určia predajnú cenu nehnuteľnosti. RE/MAX má na to vlastný tím, vlastné analýzy, prognózy a štatistiky, na základe ktorých určuje a odhaduje ceny nehnuteľností.

 

RE/MAX vám okrem toho ponúka množstvo ďalších konkurencieschopných a zaujímavých služieb, ktoré sú overené, funkčné a efektívne. Preto ak máte v pláne predať alebo prenajať vašu nehnuteľnosť rýchlo, bezpečne a za čo najlepšiu cenu, obráťte sa na nás!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.