Predávať nehnuteľnosť s RE/MAX sa teraz oplatí

Publikované: Pondelok, 8 Marec, 2021 - 11:00,

Máte nehnuteľnosť, ktorú už dlhšie plánujete predať?

Teraz je ten správny čas. Predajte ju s RE/MAX!

 

Trh s nehnuteľnosťami sa už dlhší čas pasuje s nedostatkom voľných bytov či rodinných domov na predaj. Čím je ponuka nižšia, tým vyššie sú ceny nehnuteľností. Výhodnosť ich predaja sa znásobuje ešte viac, pretože dopyt po týchto nehnuteľnostiach je rovnako veľmi vysoký.

 

 

Aktuálne ceny nehnuteľností sú na maxime a o ich zastabilizovaní alebo dokonca znížení ešte stále niet chýru ani slychu. Ak teda máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať alebo ste nejakú zdedili, práve teraz je na to najvhodnejší čas.

RE/MAX – najväčšia sieť realitných kancelárií na Slovensku je expert na predaj nehnuteľností. Sme lídrom na realitnom trhu už niekoľko rokov. Máme za sebou bohaté skúsenosti, a čo je najdôležitejšie, disponujeme rozsiahlou databázou spoľahlivých klientov, ktorí majú záujem o serióznu kúpu bytu, domu alebo iných objektov. Keďže RE/MAX predáva najviac nehnuteľností na svete, je takmer isté, že aj vašu nehnuteľnosť u nás predáte čo najvýhodnejšie.

 

RE/MAX vám ponúka kvalitné služby, ktorých rozsah si po vzájomnej dohode vopred upresníme v zmluve o sprostredkovaní.

Čo všetko vám RE/MAX pri predaji nehnuteľností poskytne?

-          Najprv zrealizujeme dôkladnú prehliadku vašej nehnuteľnosti, ktorá zahŕňa aj zistenia technických informácií. Okrem toho sa zoznámime aj s okolím predávanej nehnuteľnosti.

-          Určíme reálnu predajnú cenu, ktorú stanovíme porovnaním aktuálnej trhovej ceny  konkurenčných nehnuteľností s cenou z realizovaných obchodov podobných nehnuteľností u nás.

-          Postaráme sa o komplexný a efektívny marketing a propagáciu vašej nehnuteľnosti od A po Z, ktorá bude obsahovať profesionálnu ponukovú prezentáciu s fotografiami, kompletnou dokumentáciou, pôdorysmi, mapami a ďalšími dokladmi, ako je napríklad aktuálny výpis listu vlastníctva, stavebného povolenia, územného rozhodnutia a podobne.

-          Umiestnime na vašu nehnuteľnosť alebo v jej okolí reklamné pútače s potrebnými kontaktnými údajmi.

-          Pripravíme vašu nehnuteľnosť na predaj a zrealizujeme obhliadky bonitných záujemcov.

-          Zabezpečíme rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, úschovy kúpnej ceny v notárskej úschove alebo formou vinkulácie v banke, financovanie v spolupráci s hypotekárnym partnerom predaja, podanie návrhu na vklad prevodu vlastníctva na príslušný kataster nehnuteľností a množstvo ďalších služieb až po odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi do užívania so všetkými potrebnými formalitami.

-          Okrem toho na vás čaká aj popredajný servis, do ktorého patrí napríklad sťahovanie, vymaľovanie či vypratanie nehnuteľnosti a ďalšie služby.

Všetky služby, týkajúce sa predaja nehnuteľností nájdete tu (https://remax-slovakia.sk/rozsah-sluzieb).

 

Neváhajte a kedykoľvek kontaktujte našich RE/MAX profesionálov, s ktorými bude predaj vašej nehnuteľnosti jednoduchý, bezpečný a výhodný!

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.