Prenajímajte svoj byt s RE/MAX

Publikované: Piatok, 18 Február, 2022 - 11:01,

Chcete mať pasívny príjem, ktorý vám uľahčí váš život?

Máte voľnú nehnuteľnosť, ktorú nevyužívate alebo ju vôbec nepotrebujete?

Využite príležitosť na štedrý zárobok a prenajímajte svoj byt s RE/MAX!

 

Obchod s nehnuteľnosťami je veľmi zaujímavý, pestrý a fascinujúci zároveň. Praje mu každé obdobie, dokonca aj krízové. Ľudia totiž stále budú mať potrebu niekde bývať, najlepšie s vyhliadkou osamostatnenia sa a túžbou niečo vlastniť. Na Slovensku ešte stále prevláda trend vlastnenia, ale je len otázkou času, kedy preberieme zvyky z okolitých krajín, v ktorých ľudia čoraz viac vyhľadávajú nájomné bývanie.

 

 

 

A to je príležitosť pre vás!

RE/MAX, najväčšia a najznámejšia sieť realitných kancelárií na svete je tu pre vás, aby vám výhodne, bezpečne, rýchlo a spoľahlivo prenajala vašu nehnuteľnosť a našla bonitných i slušných nájomcov, pre ktorých sa váš byt stane ich dočasným domovom.

 

V rámci našich RE/MAX služieb na vás čaká výnimočný servis pre prenajímateľov, ku ktorým neodmysliteľne patrí komplexný marketing, aktívne oslovovanie záujemcov, identifikácia potrieb potenciálneho zákazníka, analýza trhu, analýza správnej ceny za prenájom nehnuteľnosti, ako aj všetky potrebné zmluvné dokumenty, právny servis a popredajný servis.

 

Naši realitní makléri (partneri predaja) majú bohaté skúsenosti s prenájmom nehnuteľností, ktoré sa snažia zúročiť pri spolupráci s každým klientom. Ku každej nehnuteľnosti a klientovi totiž pristupujeme individuálne a s maximálne možným nasadením. Keďže nikto z ľudí nie je úplne rovnaký,  snažíme sa každému klientovi ušiť ponuku na mieru. Vo vašom prípade pôjde o maximalizáciu zisku – nájomného, ktoré bude vyhovovať vám – prenajímateľovi, nájomcovi a v neposlednom rade aj obchodníkovi, ktorý obchod sprostredkuje za dohodnutú odmenu.

 

Či už bývate v našom hlavnom meste alebo na konci republiky, vašu nehnuteľnosť vieme prenajať všade. Vďaka našej širokej sieti realitných kancelárií RE/MAX nás nájdete v každom kúte Slovenska. Okrem toho, ako jediní na Slovensku aktívne využívame takzvaný „Referenčný predaj“, vďaka ktorému si makléri i kancelárie vedia odporučiť alebo vyhľadať klienta.

 

Neváhajte a zarábajte už dnes! Prenajímajte váš byt s RE/MAX.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.