Prenajímame byt: Služby pre prenajímateľov

Publikované: Piatok, 5 August, 2022 - 11:52,

Aj vám sa krúti hlava zo zdražovania všetkého možného?

Hľadáte spôsob, ako pasívne zarábať a mať pri tom minimum starostí?

Začnite prenajímať s RE/MAX!

 

Ak máte k dispozícii voľný byt, ktorý ste zdedili, neužívate ho alebo ho v blízkej dobe nebudete potrebovať, vyberte si možnosť prenájmu. Sieť realitných kancelárií RE/MAX má pre vás jedinečné služby, ktoré využívajú stovky spokojných zákazníkov na Slovensku. Či už ide o prenajímateľov alebo nájomcov, naše služby sú výhodné a spoľahlivé pre obe strany.

 

Komplexný servis pre prenajímateľov prebieha v niekoľkých krokoch.

Po prvotnom kontaktovaní jednej z našich realitných kancelárií RE/MAX si s realitným maklérom dohodnete celý postup. Po predstavení ponuky a služieb prichádza na rad dôkladná obhliadka vášho bytu. V rámci obhliadky sa realitný maklér zoznámi s vaším bytom, zistí všetky potrebné technické informácie a takisto sa oboznámi s lokalitou, v ktorej sa byt nachádza.

 

Po obhliadke si maklér urobí analýzu aktuálnych ponúk prenájmov v danej lokalite a prenajímateľovi odporučí vhodné ceny prenájmu vášho bytu, s ohľadom na lokalitu, stav, kvalitu a vybavenie nehnuteľnosti. Následne, po akceptácii ceny prenájmu, realitný maklér vypracuje profesionálnu prezentáciu ponuky, ktorá bude predmetom ďalších marketingových aktivít, zameraných na efektívny prenájom nehnuteľnosti. Súčasťou ponuky je popis, fotografie, videá, kompletná dokumentácia, pôdorysy, mapy a ďalšie náležitosti.

 

 

Nasleduje príprava bytu na prenájom, s ktorou súvisí zalistovanie nehnuteľnosti do systému RE/MAX, jej okamžitý export na všetky relevantné realitné portály, automatické párovanie ponuky s dopytmi v rámci siete RE/MAX a kontaktovanie potenciálnych záujemcov. Úlohou realitného makléra je okrem uvedeného aj aktívne vyhľadávanie potenciálnych záujemcov, ako aj spolupráca s ďalšími realitnými maklérmi v sieti RE/MAX, ďalej umiestnenie reklamných pútačov s kontaktmi na makléra, analýza a pravidelný prehľad aktivít pri príprave prenájmu, aktívna komunikácia, odporúčanie ďalších krokov a spätná väzba od záujemcov.

 

Ak sa rozhodnete prenajímať váš byt s RE/MAX majte na pamäti, že obhliadky nehnuteľnosti realizujeme iba s kvalifikovanými a solventnými klientmi. Po výbere vhodného nájomcu pre vás zabezpečíme nájomné a podnájomné zmluvy a ďalšiu potrebnú dokumentáciu. Váš byt odovzdáme nájomcovi do užívania, pričom nesmie chýbať ani preberací protokol či zabezpečenie prepisu energií.

 

RE/MAX vám bude k dispozícii počas celej doby prenájmu a prenajímateľovi i nájomcovi poskytne popredajný servis, ako napríklad maľovanie, sťahovanie, vypratanie bytu a podobne.

 

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.