Prežite krásne a čarovné Vianoce s RE/MAX

Publikované: Streda, 21 December, 2022 - 17:49,

 

 

Milí naši priatelia, klienti a čitatelia, ani sme sa nenazdali a v kalendári otáčame poslednú stránku...

Pomaly, ale isto prichádza jedno z najkrajších období v roku. Sú tu Vianoce!

 

RE/MAX – najväčšia sieť realitných kancelárií na Slovensku a váš spoľahlivý partner pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností, sa vám aj teraz, na sklonku roka chce prihovoriť, popriať krásne sviatky a predovšetkým poďakovať za prejavenú dôveru počas končiaceho roka 2022.

 

Tento rok bol veľmi hektický, rýchly, dynamický a aj nepredvídateľný. Ceny nehnuteľností stúpali od jeho začiatku a postupne sa stabilizovali a mierne klesli až na jeho konci. Sprísnili sa nám podmienky financovania, zvýšili sa úroky hypotekárnych úverov a ako keby toho bolo málo, rapídne sa zvyšovali aj ceny energií, potravín, služieb a ďalších, takmer všetkých surovín a komodít.

 

 

Po ťažkých pandemických rokoch sme sa domnievali, že nám všetkým bude svitať na lepšie časy. Avšak začiatok roka 2022 priniesol bezprecedentnú situáciu v súvislosti s vojnovým konfliktom u našich východných susedov. Kríza pokračovala a ešte viac sa prehĺbila. Frustrácia ľudí sa kulmuje i naďalej eskaluje. Nevieme, čo nás čaká a kedy tieto ťažké krízy pominú.

 

Ale...už v úvode sme hovorili, že o chvíľu otočíme stránku. Nech nás teda toto symbolické gesto otočenia stránky v kalendári naplní nádejou na lepšie a krajšie časy. Nech sa nám aspoň trošičku spomalí táto hektická doba a nech si nájdeme viac času pre seba, našich blízkych i svoje milované rodiny. Nech sme k sebe láskavejší, priateľskejší, tolerantnejší a empatickejší. Nech sa zo všetkých síl usilujeme myslieť viac pozitívne a z času na čas nech si polietame na našom pomyselnom obláčiku.

 

Prajeme vám, aby ste si v nasledujúcom roku našli vysnívané vlastné alebo dočasné bývanie za lepších podmienok než to bolo doteraz. Prajeme vám, aby ste predali svoju nehnuteľnosť rýchlejšie, bezpečnejšie a výhodnejšie. Prajeme vám, aby ste si pri uskutočnení týchto vážnych rozhodnutí vybrali spoľahlivého partnera, ktorý sa o vás postará najlepšie ako vie. Prajeme vám, aby bol RE/MAX vašou prvou voľbou pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. Prajeme vám, aby ste boli zdraví, šťastní, spokojní, radostní a usmievaní. Prajeme vám nádherné a veselé Vianoce a všetko len to najlepšie v Novom roku 2023.

 

Zároveň vám z celého srdca ďakujeme za spoluprácu, trpezlivosť a prejavenú dôveru, ktorú si nesmierne vážime. Už teraz sa tešíme na budúcoročné nové obchody a zážitky.

 

Váš RE/MAX

 

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.