RE/MAX dosiahol počet 30 tisíc realitných maklérov v Európe!

Publikované: Utorok, 18 Október, 2022 - 09:53,

Zdá sa, ako keby sme len prednedávnom v našej európskej RE/MAX rodine oslavovali nášho 25-tisíceho realitného makléra. Prešlo pár rokov a dnes môžeme s hrdosťou povedať, že nás je už 30 tisíc!

 

Práve tento nový a vzrušujúci míľnik ukazuje, ako čas neuveriteľne beží. V našom neustále rastúcom time RE/MAX v Európe sa môžeme pochváliť skutočnosťou, že sme jednoznačne najproduktívnejšiou realitnou sieťou v celoeurópskom meradle.

 

Spoločnosť RE/MAX predstavuje spoľahlivú voľbu pre našich klientov, ktorí sa rozhodli pre kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľností akéhokoľvek typu. Už takmer 30 rokov fungovania značky RE/MAX v Európe zaznamenávame významný rast, vďaka ktorému úspešne slúžime ešte väčšiemu počtu zákazníkov pri jednom z najdôležitejších finančných rozhodnutí v ich živote.

 

Sme naozaj veľmi radi, že sme spoločne dosiahli tento míľnik a tešíme sa, že tento nevídaný úspech oslávime s našou sieťou na našej nadchádzajúcej európskej konferencii vo francúzskom Cannes.

 

Keď naši spoluzakladatelia Walter Schneider a Frank Polzler v roku 1994 otvorili prvú pobočku v Európe, len málokto mohol predpovedať, že značka RE/MAX zaznamená v priebehu rokov taký výnimočný úspech a konzistentný rast. Od Portugalska, Turecka, Island až po Slovensko sa stále viac a viac realitných expertov a nováčikov rozhodlo vyťažiť maximum zo silnej značky, líderstva a podpory našej siete realitných kancelárií.

 

Prečo si tak veľa realitných profesionálov vyberá práve RE/MAX?

 

Nuž v prvom rade vďaka silnej značke. Okrem toho aj vďaka uznaniu, rešpektu, dobrej povesti, vynikajúcemu renomé, neustále rastúcej sieti realitných maklérov a tiež vďaka obrovskému množstvu spokojných klientov. Realitná sieť RE/MAX je pre realitných maklérov zaujímavá aj vďaka bohatému zastúpeniu vo viac ako 40 krajinách po celej Európe. Práve to má za následok fakt, že červenú, bielu a modrú farbu prestížneho balóna pozná drvivá väčšina klientov v každom kúte Európy.

 

 

Sieť nezávislých podnikateľov RE/MAX spájajú lokálne odborné znalosti s globálnym dosahom a skúsenosťami, čo výrazne prispieva nielen k ich vlastnému úspechu, ale aj k spoločnému úspechu všetkých. Táto symbióza vo finále vedie k ešte spokojnejším zákazníkom.

 

Navyše, silná a rozsiahla sieť realitných kancelárií RE/MAX umožňuje implementáciu najmodernejších inovatívnych nástrojov a marketingovej podpory, vrátane neustálej výmeny znalostí a rozvoja osvedčených školiacich programov. Tie ruka v ruke prispievajú k celkovému zvýšeniu kvality našich služieb.

 

Ďakujeme, že ste si pre obchod s nehnuteľnosťami vybrali RE/MAX

 

Dosiahnutie tohto dôležitého európskeho míľnika pre nás znamená veľa. Práve preto chceme využiť príležitosť a poďakovať sa všetkým našim klientom za prejavenú a neustálu dôveru v RE/MAX. Rovnako sa chceme poďakovať všetkým našim partnerom a franšízistom za ich neúnavné úsilie poskytovať vynikajúce služby našim konečným zákazníkom, ktorí si aj vďaka nám môžu plniť svoje sny.

 

Ubezpečujeme vás, že vám budeme neustále poskytovať špičkové služby, dokonca sme odhodlaní uspokojiť ešte viac zákazníkov, než doposiaľ. Najväčším dôkazom úspešnosti európskej sieti RE/MAX je dosiahnutie tohto nevídaného a úžasného míľnika, ktorý teraz oslavujeme.

 

Ak chcete byť súčasťou nášho úspechu, neváhajte a využite naše profesionálne realitné služby!

 

Zdroj: https://www.remax.eu/en/blog/re-max-reaches-30-000-agents-in-europe

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.