RE/MAX inzeruje, vy predávate

Publikované: Piatok, 22 Júl, 2022 - 10:36,

V jednote je sila.

Určite dobre poznáte túto frázu, ktorú používajú mnohí.

Pre RE/MAX – najväčšiu sieť realitných kancelárií na Slovensku, má táto veta veľký význam. Nejde o prázdnu frázu, ktorou sa chceme zapáčiť každému navôkol. Práve naopak. Každý deň sa usilujeme o to, aby sme čo najlepšie pracovali a uspokojovali potreby a túžby našich klientov.

Jednotne, spoľahlivo a efektívne.

 

Presne takýmto spôsobom pristupujeme k predaju vašej nehnuteľnosti s cieľom, aby ste ju u nás predali čo najvýhodnejšie a najbezpečnejšie. Avšak pred tým, než sa tak stane, potrebujeme vašu nehnuteľnosť čo najlepšie odprezentovať potenciálnym kupujúcim.

 

 

Inzercia v patrí medzi najdôležitejšie marketingové nástroje každej realitnej kancelárie. V RE/MAX sa na spôsob a razanciu inzercie kladú ešte väčšie nároky, nakoľko zastrešujeme množstvo pobočiek a realitných maklérov. Náklady, ktoré sú spojené s inzerciou ponúk u nás navzájom zdieľame a keďže máme zazmluvnených všetkých relevantných inzertných hráčov na Slovensku, dokážeme vašu nehnuteľnosť predať omnoho lepšie a výhodnejšie než konkurencia.

 

Ak sa rozhodnete pre predaj vášho bytu, rodinného domu, pozemku, rekreačnej, rezidenčnej alebo komerčnej nehnuteľnosti, vedzte, že v RE/MAX vám ju predáme najrýchlejšie. Pýtate sa, ako je to možné, keď všetky ostatné realitné kancelárie používajú všetky možné aj nemožné propagačné kanály rovnako, ako aj my? No predsa jednoducho! RE/MAX na rozdiel od konkurenčných realitiek používa špeciálny referenčný systém predaja. Tento prepracovaný a osvedčený spôsob obchodovania a propagácie funguje medzi všetkými realitnými kanceláriami a asistentmi predaja naprieč Slovenskom i celým svetom. Všetci naši realitní experti si navzájom pomáhajú, zdieľajú informácie a ponuky a týmto spôsobom robia promo aj vašej nehnuteľnosti.

 

Predajte vašu nehnuteľnosť v RE/MAX a my o nej dáme vedieť všetkým navôkol!

Neváhajte a kontaktujte vášho realitného experta vo vašom meste.

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.