RE/MAX môžete mať aj vy vo vašom meste!

Publikované: Streda, 3 November, 2021 - 10:25,

Aj vy všade počúvate, aké je všetko drahé?

Určite vám neušlo ani to, že medzi extrémne drahé „záležitosti“ patria aj nehnuteľnosti.

Tak prečo nevyužiť túto situáciu vo svoj prospech...

Pýtate sa ako?

Jednoducho! Staňte sa našim kolegom v RE/MAX, predávajte nehnuteľnosti a zarábajte!

 

RE/MAX je najväčšia sieť realitných kancelárií a svetový líder na trhu s nehnuteľnosťami. RE/MAX je doslova chronicky známou značkou nielen u nás, ale aj na celom svete. Vďaka 130-tisícom realitných agentov, ktorí pôsobia vo viac ako 110 krajinách sveta, sa povedomie o značke s teplovzdušným balónom šíri takmer rýchlosťou svetla.

 

Zoberme si len také malé Slovensko – krajinu v srdci Európy, ktorá robí značke RE/MAX skvelé meno. Naše zastúpenie v tejto veľkej a súdržnej rodine má vyše 250 realitných maklérov (partnerov predaja a majiteľov licencií – franšízistov), a to konkrétne v 44 pobočkách.

 

 

A keďže nie každé mesto sa môže pochváliť tým, že sa v nej nachádza jeden z najväčších franšízistov na svete, je tu priestor pre vás, aby ste túto situáciu využili a chopili sa príležitosti, s ktorou rozhodne prerazíte!

 

RE/MAX vás pozýva k sebe, aby ste sa stali jedným z množstva úspešných majiteľov realitných kancelárií, takzvaným franšízistom. Ponúkame vám silu značky, ozajstného lídra a skvelý tím ľudí, o ktorých sa môžete vždy oprieť. Máme pre vás najlepší a najprepracovanejší systém predaja, ktorý je stvorený na to, aby vám zabezpečil úspech a úžitok. Čaká na vás skvelé know-how, ktoré si stačí len osvojiť. Okrem toho vám ponúkame kvalitné vzdelávanie, mentoring, marketingovú, právnu, hypotekárnu, IT podporu i podporu centrály, zazmluvnených dodávateľov, spoluprácu partnerov predaja a mnoho ďalšieho.

 

Ak máte obavy, ktoré sa pri myšlienke vlastného podnikania prirodzene objavia, s RE/MAX na ne rýchlo zabudnete. S nami budete podnikať vo vlastnom, ale nikdy nie sami! Staňte sa jedným z nás a presaďte sa medzi veľkými hráčmi, ku ktorým patria tí najlepší.

 

Myslíte si, že je čas na zmenu vo vašom živote, kariére i vo vašom meste?

Spravte prvý krok!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.