RE/MAX Príbeh - Mgr. Zuzana Kovalcsiková: Aktívna práca v teréne. To je moje!

Publikované: Štvrtok, 15 Júl, 2021 - 09:48,

Realitným maklérom sa môžete stať alebo sa ním narodiť.

Takto nejako sa narodila aj pani Zuzana Kovalcsiková, majiteľka realitnej kancelárie RE/MAX Attractive v Dunajskej Strede. V rámci seriálu „RE/MAX Príbeh“ vám dnes predstavíme jej začiatky a pôsobenie v našej skvelej realitnej sieti.

 

 

Zuzana začala svoj pracovný život v bankovej sfére a na pozícii hypotekárneho špecialistu nadobudla bohaté skúsenosti s problematikou financovania i bývania, ako takého. V roku 2008 sa však rozhodla zmeniť svoje pôsobisko, a tak jej kroky viedli do spoločnosti RE/MAX. Dôvod na takúto zmenu opisuje nasledovne: „Práca s nehnuteľnosťami ma vždy veľmi zaujímala, pretože som už predtým pracovala ako hypotekárna špecialistka v banke. Povedala som si, že aktívna práca v teréne s nehnuteľnosťami bude presne to, čo ma bude najviac baviť.“ Aj keď pôvodne mala Zuzana do RE/MAX nastúpiť ako realitná maklérka, rozhodla sa skočiť do vody (ale nie do Dunaja) a plávať v nej ako majiteľka realitnej kancelárie v Dunajskej Strede.

 

 

RE/MAX Attractive sa stal pre Zuzanu druhým domovom. Už 13 rokov sa so svojím skvelým tímom snaží zodpovedne a odborne zastupovať záujmy svojich klientov, ktorým sprostredkúva kúpu, predaj i prenájom nehnuteľností. Do svojej práce sa snaží vložiť úplne celá. Jej usilovnosť a zanietenosť ju hneď prvý rok pôsobenia dostali na druhú priečku najlepšej novootvorenej kancelárie na Slovensku. Veľkou poctou bolo pre ňu získanie ocenenia „Broker Owner of the Year – Multi Office Network" za výkon v roku 2011. Toto ocenenie si prevzala v roku 2012 v USA v Las Vegas pred päťtisícovým publikom zo sedemdesiatich krajín sveta. Keďže túto cenu udeľuje RE/MAX iba jednému maklérovi ročne (okrem USA a Kanady), bolo to pre ňu naozaj veľkým zadosťučinením a motiváciou.

V roku 2016 sa realitná kancelária  RE/MAX Attractive stala najproduktívnejšou kanceláriou v celoslovenskej sieti RE/MAX. Od jej založenia sa na čele so Zuzanou vždy umiestňovala medzi prvými tromi najlepšími kanceláriami na celoštátnej úrovni.

 

Pre Zuzanu a jej tím sú na prvom mieste záujmy klientov a kvalitný servis. Vždy sa im snažia poskytnúť technickú, ekonomickú a právnu pomoc, a to kvôli tomu, aby svoj drahocenný čas venovali dôkladnému výberu vhodnej nehnuteľnosti, namiesto zdĺhavého a únavného papierovania. A čo spája Zuzanu a spoločnosť RE/MAX zo všetkého najviac? Podľa jej slov je to rozhodne precíznosť a zodpovednosť.

Ak sa vám tento príbeh páči a chcete sa aj vy stať súčasťou našej RE/MAX rodiny, neváhajte a kontaktujte nás!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.