RE/MAX Príbeh Peter Gánovský: 13 šťastných rokov vo veľkej rodine RE/MAX

Publikované: Streda, 25 August, 2021 - 11:46,

Hovorí sa, že rodinu si človek nevyberá, ale priateľov áno.

Výnimka však potvrdzuje pravidlo, o ktorom vám v rámci seriálu „RE/MAX Príbeh“ povie viac náš kolega Peter Gánovský z realitnej kancelárie RE/MAX Grand v Poprade.

 

Peter pracuje v spoločnosti RE/MAX od februára 2008. Roky predtým strávil v dvoch rôznych firmách, ktoré nemali s realitami nič spoločné a v ktorých nemohol naplno rozvinúť svoj potenciál. Svoje začiatky Peter opisuje nasledovne: „Mal som známu, ktorá mi hovorila, že mám pracovne na viac, ako byť zatvorený v útrobách firmy, ktorá sa venovala výrobe protipožiarnych uzáverov. Dohodila mi preto kontakt na osobu, môjho terajšieho kolegu, ktorý pracoval v realitách iba 3 mesiace. O chvíľu na to nasledoval pohovor u vtedajšieho majiteľa kancelárie. Slovo dalo slovo a odvtedy už ubehlo celých 13 rokov“.

 

 

Už od začiatku svojej realitnej kariéry je Peter spojený len so značkou RE/MAX. Tu našiel presne to, čo niekoľko dlhých rokov hľadal a je tu skutočne veľmi spokojný. Ako sám hovorí: „RE/MAX je pre mňa jedna veľká rodina. Už som to spomínal, ale pred vstupom do tejto spoločnosti som pracoval v iných dvoch firmách a nikde tak nefungovala firemná kultúra, filozofia a poslanie na takej vysokej úrovni. Celých 13 rokov pracujem na tom, aby v Poprade bola medzi ľuďmi vnímaná pozícia realitného makléra a spoločnosti RE/MAX tak, ako je tomu bežné v západnom, vyspelom svete“.

 

Peter sa v jeho realitnej kancelárie RE/MAX Grand v Poprade špecializuje na predaj a prenájom bytov, rodinných domov, vil, pozemkov a komerčných priestorov v lokalite Poprad, Svit, Vysoké Tatry, ako aj obcí v okrese Poprad. Jeho práca je preňho o to viac zaujímavejšia, nakoľko plní sny o bývaní v jednej z najkrajších lokalít na Slovensku – v okolí našich nádherných tatranských hôr. Peter je zároveň veľmi usilovný a cieľavedomý obchodník, vďaka čomu patrí medzi členov Top Club Platinum. Na svojom konte má množstvo ocenení a pozitívnych referencií od spokojných zákazníkov.

 

 

Ak by ste sa Petra opýtali, čo ho na jeho práci najviac baví, jeho odpoveď bude nasledovná: „Je to možno čudné, ale najviac ma baví každodenná práca s ľuďmi. Baví ma to, že ľuďom pomáham riešiť často náročné životné rozhodnutia a zmeny spojené s bývaním. Pre mňa je obrovská satisfakcia, keď ma stretnú klienti a sú úprimne nadšení tým, ako som im dokázal pomôcť a poradiť“. V jeho kariérnom živote sa často stretáva aj s milými zážitkami, ktoré sú spojené s úspešne zrealizovanými obchodmi. Dokonca sú medzi nimi aj také, ktoré premenili obchodné vzťahy na milé a úprimné priateľstvá, pretrvávajúce až dodnes“.

 

Peter si pred 13. rokmi vybral značku RE/MAX náhodou, vďaka svojej známej. Ešte väčšmi by si ju vybral dnes a odporúča ju aj všetkým tým, ktorí by chceli svoj potenciál využiť ešte viac. Potvrdzujú to aj tieto jeho slová: „Prácu realitného makléra osobne vnímam ako poslanie, pridanou hodnotou je hlavne to, že ľudia dostanú všetky potrebné informácie, ktoré potrebujú získať, keď riešia otázky bývania, nakoľko sa často v praxi stretávam s ľuďmi, ktorí stoja prvý krát pred vážnym rozhodnutím, a je to úplne jedno, či sa to týka kúpy alebo predaja. Realitný maklér by mal byť komplexný a veľmi empatický človek, doslova v jednej osobe obchodník, ekonóm, právnik, psychológ...“

 

Ak sa vám tento príbeh páči a chcete sa aj vy stať súčasťou našej RE/MAX rodiny, neváhajte a kontaktujte nás!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.