RE/MAX Príbeh Zuzana Mičová vás pozýva na špacírku kultúrou, bývaním a architektúrou Bratislavy

Publikované: Streda, 13 Október, 2021 - 10:58,

Už ste čítali príbeh o príbehu?

Ak ešte nie, teraz naň prišiel čas!

Hlavnou postavou tohto príbehu je naša skvelá kolegynka Zuzana Mičová, ktorá vás v rámci nášho seriálu „RE/MAX Príbeh“ vtiahne do jej obdivuhodného sveta realít. Okrem toho vám predstaví jedinečný časopis „Špacírka“, ktorý je plný historiek, ako aj vtipných i bizarných zážitkov, ktoré počas svojej práce zažila spolu so svojimi kolegami z tímu RE/MAX Diamond.

 

Ale najprv si povieme niečo o Zuzane.

Nehnuteľnosti sa stali predmetom jej záujmu už v roku 2003, kedy začala pracovať ako bankový pracovník. V jej pracovnej náplni boli hypotéky a oceňovanie nehnuteľností pre dražobné spoločnosti.

Po niekoľkých rokoch praxe sa rozhodla spojiť sily so známou značkou a svetovým lídrom na trhu s realitami. RE/MAX sa stal v roku 2009 jej druhým domovom a je ním až do dnešných dní.

 

 

 

Jej práca ju nesmierne teší, napĺňa a robí ju šťastnou. V duchu tejto filozofie a poslania vedie aj svoj tím RE/MAX Diamond v Bratislave. Ako sama hovorí: „Na mojej práci ma najviac baví hľadanie obchodných príležitostí pre môj tím, dohadovanie podmienok aj samotná pomoc mojim maklérom.“ Medzi najväčšie pridané hodnoty, ktoré jej RE/MAX dáva, jednoznačne patrí dobrá referencia od spokojných klientov, a to aj po dlhých rokoch. Ak vám klient napíše dobrú referenciu, napríklad, že “bez pani Mičovej by sme sa možno k nášmu vysnívanému bytu snáď ani sami neprebojovali“, tak všetka tá námaha, čas i nasadenie určite stoja za to!

 

Zuzana sa v rámci svojej realitnej činnosti venuje predaju a prenájmu bytov, rodinných domov, vil, pozemkov a komerčných nehnuteľností. Ovláda anglický, nemecký a ruský jazyk. Spolu so svojou realitnou kanceláriou je členkou Zlatého RE/MAX Top Clubu a je držiteľkou viacerých významných  ocenení. Jej nadšenie z práce, zážitky i vízie prevteľuje do originálnych publikácií s názvom Špacírka.

 

 

Spolu so svojimi kolegami vydáva tento online aj tlačený časopis, ktorý sa venuje kultúre, bývaniu i architektúre našej krásnej Bratislavy. 

Časopis Špacírka je skutočný fenomén v rámci aktivít slovenskej siete RE/MAX. Nájdete v ňom množstvo príbehov, zaujímavostí, vtipných i bizarných zážitkov a „pikošiek“. Nech sa páči, zabavte sa s niektorými úsmevnými citáciami z reálnej korešpondencie realitnej kancelárie RE/MAX Diamond:

  • Lúpna zmluva číslo...
  • Prosím o podpis pekných svätých kúpnych zmlúv.
  • Ponúkame na predaj byt s dvoma balónmi a terasou.
  • Na konci ulice sTRaší (sTARší) rodinný dom.
  • Prajem vám pevný deň.

Všetko vtipné aj vážne nielen o Zuzane, o jej tíme a ich práci si môžete prečítať v Špacírke: https://www.diamond.sk/spacirka/

--

Ak sa vám páčil tento príbeh a chceli by ste zažiť či vybudovať niečo podobné, staňte sa jedným z nás! Zuzana Mičová vás pozýva na špacírku so skvelým partnerom a ozajstným lídrom – RE/MAX.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.