RE/MAX sa stal výhradným sprostredkovateľom predaja luxusných hausbótov

Publikované: Streda, 9 November, 2022 - 12:56,

Milovníci bývania na vode môžu mať dôvod na radosť. Od 14. septembra 2022 bol spustený predaj nových nadčasových hausbótov pod známou spoločnosťou - Mostecká montážní a.s., ktorá sa zaoberá realizáciou nových výnimočných projektov v spolupráci s úspešnou architektkou Ing. arch. Annou Šlapetovou. O predaj sa stará exkluzívny tím – Lucia Klubertová, RE/MAX Slovakia a Milan Vršecký, REMAX Synergy, Teplice, Česká republika.

 

Predaj sa už začal na webových stránkach www.luxusnavode.com, kde môžu záujemcovia využiť konfigurátor a sami si navrhnúť rôzne varianty úprav hausbótu. Spoločnosť RE/MAX Synergy už prijíma prvé objednávky, predaj realizuje v ČR aj na Slovensku. Jedinečnosť a výnimočnosť hausbótov spočíva v odvahe a voľnosti bývania na vode a k tomu si užívať technické dokonalosti, ako samotnú konštrukciu hausbótu, tak i jeho technologické riešenia, ktoré fungujú sebestačne a pritom s architektonickým výrazom vo svojej formálnej čistote.

 

 

Ide o unikátne plnenie snov zákazníkov, kedy každý hausbót z dielne Ing. arch. Anny Šlapetovej a Mostecké montážní a.s. bude originál, na ktorom sa premietne osobnosť jej majiteľa prostredníctvom konfigurátora. Jeho nadčasovosť podporí aj výber ušľachtilých a najkvalitnejších materiálov a zariadení, ako aj možnosť mať vo svojom dome konštrukciu polodrahokamu (onyxová presvetlená stena), ako aj vlastné umenie fasády a steny interiéru vo verzii ART, čo znamená originálne výtvarné spracovanie fasád a stien interiéru akademickou maliarkou Barborou Šlapetovou. Práve ona bude návrhy vytvárať na mieru každej osobnosti.

 

 

Pre viac informácií je možné kontaktovať predajcu pre Slovensko:

Lucia Klubertová

RE/MAX Slovakia

Tel. č.: +421 904 951 758

E-mail: lucia.klubertova@re-max.sk

Lucia KlubertováMarketing & Sales Director, RE/MAX Slovakia

RE/MAX poznajú všade, a to nielen na Slovensku, ale vo viac ako 100 krajinách sveta. Silný brand medzinárodnej spoločnosti prinesie dôveryhodnosť a prepracovaný systém od začiatku aj Vám. Pridajte k tomu 100 % podporu tímu na centrále RE/MAX Slovakia. Poďme sa stretnúť pri šálke dobrej kávy, povieme si, aké jednoduché je mať vlastnú realitnú kanceláriu RE/MAX - fransizing.remax-slovakia.sk.