Revolúcia v RE/MAX na realitnom trhu

Publikované: Utorok, 30 Jún, 2015 - 11:25, Ing. Richard Churý, regionálny riaditeľ RE/MAX Slovakia

Spoločnosť RE/MAX vstúpila na slovenský trh v roku 2006 a počas desiatich rokov pôsobenia prinášala mnohé inovácie smerom k skvalitňovaniu služieb na realitnom trhu, ktoré sa dnes stali všeobecným štandardom.

 

Našim cieľom bolo zvýšiť dôveru verejnosti v profesiu realitného makléra. Ako prví sme na trhu zaviedli povinné dodržiavanie etického kódexu, komplexné vzdelávanie, spoluprácu realitných kancelárií, reklamačný poriadok vyhodnocovaný nezávislým ombudsmanom, povinnú certifikáciu realitných maklérov, ako aj certifikáciu podľa normy ISO a osobný inovatívny marketing.


Dlhodobou stratégiou spoločnosti je prísne dodržiavanie kvality služieb. Počas pôsobenia na slovenskom trhu sme realizovali viac ako 13 000 predajov a prenájmov a prísnym dodržiavaním štandardov sa nám podarilo dosiahnuť 99,8% spokojnosť zákazníkov.

 

Dnes je väčšina vyššie spomínaných inovácií na realitnom trhu bežným štandardom a RE/MAX opäť prichádza s revolučným riešením, ktoré nemá na Slovensku obdobu. Na portáli spoločnosti www.re-max.sk sme spustili hodnotenie maklérov v štýle eBay. Všetci predávajúci klienti budú môcť ohodnotiť makléra na škále od 1 do 10 a napísať stručné hodnotenie jeho práce. Takéto hodnotenie práce realitných maklérov nemá žiadna realitná kancelária ani relevantný realitný portál. Cieľom novej funkcionality je budovanie dôvery klientov a maklérov RE/MAX a maximalizovať kvalitu poskytovaných realitných služieb. Jasným definovaním kvality si chceme posilniť pozíciu lídra na trhu.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Ing. Richard ChurýRegionálny riaditeľ RE/MAX Slovakia

Ing. Richard Churý, spoluzakladateľ a riaditeľ RE/MAX Slovakia, najväčšej realitnej siete na Slovensku. Má na starosti budovanie a riadenie franšízingovej siete realitných kancelárií na území SR.