Riešením môže byť vizualizácia nehnuteľnosti.

Publikované: Utorok, 13 December, 2016 - 09:54, Peter Vozár

Sú nehnuteľnosti, kde by samotný home staging bol príliš náročný alebo úplne nemožný, ako sú napríklad staršie domy. Sú nehnuteľnosti, ktoré za ponúkanú cenu skrývajú obrovský potenciál. Ako sochár vidí v kuse kameňa sochu, tak aj v napohľad nezaujímavej nehnuteľnosti sa môže skrývať malé umelecké dielo.

Akurát si ho je treba predstaviť, teda vizualizovať.

Predstavte si, že toto niekto urobí za vás. Ako predávajúci alebo kupujúci len poviete svoje predstavy a profesionál ich prevedie do elektronickej podoby, kde za minimálne náklady sa napríklad starý dom premení na útulnú chalúpku alebo moderný funkčný dom. Prípadne potrebujete zmeniť dispozíciu nehnuteľnosti a nie ste si istí, ako by to vyzeralo. Žiadny problém. Minimálne investície do elektronickej vizualizácie sú vždy lepšie, ako vysoké náklady do rekonštrukcie a následných opráv. Nie ste si istí, ako vynikne kombinácia niektorých farieb? Vizualizácia a nie systém pokus - omyl.

Opäť uvediem príklad. Rodinná vila s obrovským potenciálom, v interiéri však chýbajú zásadné prvky, ako sanita, interiérové dvere, zariadenie, pre niekoho nevyhovujúce podlahy, obloženie a farebné kombinácie miestností.

nehnutelnost home saging

nehnutelnost home saging

 

nehnutelnost home saging

nehnutelnost home saging

nehnutelnost home saging

nehnutelnost home saging

(autor foto: Peter Vozár, RE/MAX Developer, vizualizácie: Slavomíra Ramsová, stránka Vitajte doma, slavkaramsova.sk)

 

Klientom kancelárií RE/MAX v Trnave a širšom okolí dokážeme poskytnúť aj tieto nadštandardné služby.

Ak home staging je určený skôr predávajúcim, vizualizáciu môžu využiť obe strany, tak predávajúci ako aj kupujúci. Predávajúci, aby zvýraznil potenciál, kupujúci k naplneniu svojich predstáv.

Všetko má presne takú hodnotu, ako je niekto za to ochotný zaplatiť. Zvýšte hodnotu svojich nehnuteľností a spolupracujte s odborníkmi. Spolupracujte s RE/MAX.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Peter VozárCertifikovaný maklér 1. stupňa

Svoju prácu beriem jednoducho - 5 x P: Pomoc, Podpora, Pochopenie, Profesionalita a Prestíž.

Pomáhať klientom realizovať ich predstavy. Podporiť klientov, nakoľko na realitný trh nevstupujú každý deň. Pochopiť ich požiadavky a následne nájsť vhodné riešenia. Pracovať tak, aby mali z toho dobrý pocit všetky strany. Udržiavať vysoký kredit svojho mena, ale aj dobrého mena kancelárie a spoločnosti.