Užite si jar na štýlovej terase či balkóne

Publikované: Pondelok, 19 Apríl, 2021 - 12:32,

Aj vy ste sa už tešili na intenzívnejšie slnečné lúče, teplejší vánok a pohodu na vašej terase alebo balkóne?

Dočkali ste sa. Konečne je tu jar!

 

S teplejším počasím prichádza ruka v ruke aj túžba po trávení času vonku, na čerstvom vzduchu. Posedenie pri vínku, sviečkach, chutnom grilovanom jedle alebo raňajkách, s knihou v ruke alebo len obyčajné leňošenie na v kresle či na lehátku, si mnohí vedia dokonale užiť na terase pri dome, byte, záhrade, ale aj na balkóne alebo lodžii.

 

 

Ak vašu novú alebo zrekonštruovanú terasu ešte nemáte zariadenú a neviete, kde máte začať, RE/MAX vám prináša zopár užitočných tipov, ktoré z nej urobia vašu obľúbenú exteriérovú obývačku.

 

Pri zariadení terasy alebo balkóna musí každý skákať iba do výšky ich rozlohy. Elegantných kúskov, ktoré sa do tohto typu oddychovej zóny hodia, je na trhu neúrekom, avšak aj tu vždy platí, že menej je niekedy viac. Terasu alebo balkón vždy prispôsobte vonkajšiemu dizajnu a farbám domu či bytu.

 

Rozhodne viac si môžete dovoliť vtedy, ak je vaša terasa veľká. V tomto prípade by ste mohli počítať s terasovým nábytkom so sedačkou, stoličkami, kreslami a stolíkom z prírodného alebo umelého ratanu. Okrem toho sa vám môžu zísť ďalšie praktické doplnky, ako sú štýlové odkladacie boxy, skrinky, komody i stolíky ku grilu. Veľmi obľúbenými kúskami, v ktorom si skvele oddýchnete sú napríklad hojdacia sieť alebo závesné kreslo. Naopak, menšie terasy a balkóny sa budú musieť uspokojiť so základným vybavením, no aj napriek tomu sa fantázii medze nekladú, a tak môžete siahnuť po praktickom a štýlovom rozkladacom nábytku, ktorý viete prakticky uskladniť.

 

Osvetlenie terasy môžete zdokonaliť tradičnými alebo modernými lampášmi alebo led reťazami rôzneho druhu. Na čo by ste rozhodne nemali zabudnúť sú terasové doplnky a farby. Terasa, keďže má využitie hlavne v teplých letných mesiacoch, by sa mala niesť vo veselom a sviežom duchu. Skvelým tipom na jej rozveselenie sú farebné alebo vzorované vankúše, ktoré splnia svoj praktický účel, ale zároveň zvýraznia celkový dojem vašej vonkajšej obývačky. K ďalším doplnkom, ktoré na žiadnej terase alebo balkóne nesmú chýbať sú črepníkové kvety, bylinky či kríčkové zeleniny a ovocie.

 

Zariaďte si nielen vašu terasu, ale aj vlastné hniezdočko, o ktorého kúpu sa postará váš RE/MAX.

Ak máte záujem o investovanie do nehnuteľnosti doma alebo za našimi hranicami, kontaktujte nás!

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.