Užívajte si dovolenku pri mori vo vlastnom hniezdočku!

Publikované: Streda, 24 Júl, 2019 - 08:51,

Už sa vám niekedy stalo, že ste počas dovolenky, ležiac na pláži a popíjajúc studený drink, premýšľali o tom, že by ste takto chceli žiť stále?

Páčia sa vám slnkom zaliate pláže, šum mora, príjemný teplý vzduch a domčeky či apartmány, ktoré obopínajú morské brehy?

 

 

Nič nie je nemožné. Aj vy si môžete dovoliť vlastniť nehnuteľnosť vo vychytených dovolenkových destináciách po celom svete. Keďže RE/MAX je celosvetová realitná sieť, v rámci svojej činnosti sa zameriava aj na predaj zahraničných nehnuteľností a na referenčný obchod. 

 

Predaj zahraničných nehnuteľností prebieha štandardne ako u nás, to znamená, že v našej ponuke máme zahraničné nehnuteľnosti, a to nielen v Európskej únii. V súčasnosti nájdete v ponuke sezónne aj celoročné domy, byty, apartmány alebo vily. Okrem obľúbeného Chorvátska a Bulharska si môžete kúpiť alebo prenajať nehnuteľnosť v Čiernej hore, Španielsku, v afrických Kapverdoch alebo dokonca v Thajsku!

 

Ceny týchto nehnuteľností sa od tých našich slovenských cien domov a bytov dramaticky nelíšia, takže si tento luxus môžete dopriať aj vy. Samozrejme, ani s predajom alebo prenájmom nebude žiadny problém. Realitní makléri, ktorí majú tieto nehnuteľnosti v ponuke, vám zahraničný obchod sprostredkujú bezpečne, spoľahlivo a pohodlne.

 

 

A ak by ste predsa len nenašli svoju obľúbenú destináciu v našej aktuálnej ponuke, môžete si vyhliadnuť ostrov alebo štát kdekoľvek na svete. RE/MAX sprostredkúva aj referenčný obchod, ktorý je zameraný na predaj, kúpu alebo prenájom nehnuteľností na diaľku. Tento druh obchodu funguje tak, že ak máte záujem o byt, dom alebo inú nehnuteľnosť v konkrétnej krajine, naši makléri upovedomia svojich zahraničných kolegov a tí vám v spolupráci s vami a vašim maklérom vyhliadnu niekoľko nehnuteľností, z ktorých si potom jednu vyberiete. Postup pri obhliadkach, zmluvy, financovanie a všetky formality vybavíte v tomto trojuholníku, do ktorého môžu vstúpiť aj ďalší špecialisti alebo právnici. A to všetko k vašej maximálnej spokojnosti.

 

 

Tak ako, chcete mať letnú dovolenku kedykoľvek a kdekoľvek chcete?

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.