V Novom roku v novom bloku!

Publikované: Štvrtok, 19 December, 2019 - 12:48,

Aj vy máte pocit, že čas uteká neuveriteľne rýchlo?

Veru áno. Len nedávno sme oslavovali rok 2019 a už je tu ďalší – dvadsiatkový!

 

Asi by bolo načase trošku spomaliť a začať si užívať život v pokoji a vo väčšej pohode, než doteraz. Možno si poviete, že len čo si zaobstaráte vlastné bývanie, začnete žiť tak, ako ste vždy chceli. Alebo si jednoducho poviete, že by ste sa chceli poistiť a investovať do kúpy nehnuteľnosti, ktorá by vám pomohla v horších časoch. A možno patríte k tým, ktorí by chceli vymeniť staršie za novšie alebo menšie za väčšie.

 

 

Aby ste sa v tomto roku mohli venovať viac sebe a vašim blízkym, zverte nám do rúk vaše nové bývanie. RE/MAX vám pomôže nájsť váš vysnívaný domov a vybaví všetky formality, ktoré s kúpou súvisia. Zabezpečiť celý proces kúpy, ale aj predaja či prenájmu nehnuteľnosti je naším poslaním. Je to naša práca, ktorú vykonávame zodpovedne, spoľahlivo a tak, aby ste sa nemuseli ničím a nikým zaťažovať.

 

Bývanie patrí medzi základné potreby každého človeka. U nás na Slovensku je veľmi populárne vlastniť nehnuteľnosť, pretože nám to dáva pocit istoty a slobody. V rôznych kútoch sveta vo veľkom fičí prenajímanie nehnuteľností, ktoré je pre nájomníka, ale aj pre nájomcu jednoduchším riešením otázky bývania. Samotná kúpa bytu alebo domu je náročnejšia časovo aj finančne.

 

Veľkým otáznikom pre záujemcov o kúpu nehnuteľnosti je financovanie. Len málokedy sa stáva, že kupujúci má vo vačku celú sumu peňazí, za ktoré si kúpi nové bývanie. V našich končinách sme zvyknutí na model financovania nehnuteľností prostredníctvom hypotekárneho úveru, alebo financovania z časti z vlastných zdrojov a z časti spotrebným úverom.

 

Ak máte zo všetkých týchto informácií bolehlav, no ste pevne rozhodnutí, že si chcete kúpiť byt alebo dom nezúfajte. RE/MAX vás rád odbremení od všetkých vašich starostí. Ponúkame vám maximálne nasadenie s vašim minimálnym zaťažením.

 

V Novom roku 2020 vám prajeme veľa úspechov, zdravia, šťastia, pohody a menej starostí s kúpou, predajom či prenájmom nehnuteľností!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.