Vianočný čas v teple domova

Publikované: Utorok, 17 December, 2019 - 10:43,

čne sme sa dočkali. Sú tu Vianoce!

Aj vy si ich užívate ako malé dieťa? Alebo vám už čaro Vianoc nevonia?

 

Nech je to akokoľvek, my si tieto najkrajšie sviatky v roku užívame naplno! Okrem toho sme radi, že aj my môžeme byť tak trocha „zodpovední“ za vyčarenie vianočného úsmevu pre našich klientov, pretože aj vďaka RE/MAX a nášmu skvelému tímu realiťákov môžu mnohí z vás tráviť Vianoce vo vlastnom a v novom.

 

Počas tohto roka sme s vami predávali, kupovali a prenajímali nehnuteľnosti od rodinných domov, bytov, novostavieb, pozemkov a iných typov nehnuteľných objektov. V prvom rade sme sa snažili o to, aby ste boli s nami a našimi realitnými maklérmi čo najviac spokojní. Naše vzťahy sme budovali na vzájomnej komunikácii, ktorú sme opierali o objektívne informácie, rady a takisto aj pocity, ktoré do každého vzťahu patria.

 

 

RE/MAX na čele s ľuďmi, ktorí túto značku reprezentujú, sa neustále usiluje o získanie vašej dôvery, pretože tá je v neľahkých časoch konzumu, rýchleho spôsobu života a boja s hodnotami skutočne veľmi dôležitá. Naši realitní makléri robia svoju prácu svedomito a férovo, a to nielen s vidinou zisku. Áno, bez kvalitného ohodnotenia asi sotva niekto bude chodiť do práce, avšak pre nás tento motivátor nie je na prvom mieste v rebríčku našich hodnôt.

 

Spokojnosť, ktorú sme už spomenuli, a za ňou spoľahlivosť, kvalita poskytovaných služieb, schopnosť poradiť, pomôcť a usmerniť sú vlastnosti, ktoré sú na popredných priečkach v rámci hodnôt každého z nás, a to nielen u nás na Slovensku, ale vôbec, na celom svete, kde sa značka RE/MAX objaví.

 

Vianoce sú nádherný čas, ktorý prežívame vo svojich rodinách, s priateľmi a známymi. Počas sviatkov zvykneme rekapitulovať, hodnotiť a ďakovať za všetko dobré, čo sme počas roka prežili. Preto sa vám aj my chceme poďakovať za vašu priazeň, dôveru a spoluprácu. Ďakujeme vám, že sme sa spoločnými silami dopracovali k vášmu vysnívanému bývaniu, v ktorom si plnými dúškami môžete vychutnávať pohodu, pokoj a radosť.

 

Nezabudnite, že sme tu pre vás kedykoľvek budete potrebovať.

Prajeme vám krásne prežitie Vianoc v teple domova!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.