Viete, kedy povedať: „Dosť“?

Publikované: Pondelok, 15 August, 2022 - 12:45,

Vo veľa prípadoch sa stretávame s tým, že predávajúci má skreslenú predstavu o predajnej cene. Samozrejme ide väčšinou o vyššiu cenu, ako je naozaj reálna.

 

V prípadoch, keď predávajúci nadhodnotil ponukovú cenu, sa kupujúci objavujú zriedkavejšie, v tom lepšom prípade ponúkajú nižšiu predajnú cenu (v horšom jednoducho kúpu odmietnu). Je správny čas rozhodnúť sa: toto je ten, kto ponúka najviac, alebo mám ešte čakať na ďalšiu ponuku, bude lepšia, neprepasiem najlepšiu príležitosť?

 

Riešenie ponúka matematika, v takzvanom probléme „optimálneho zastavenia“. Namiesto dlhých teórií, poďme rovno k zjednodušenému záveru - optimálna stratégia je pozrieť si 37% ponúk a po nich vybrať prvú, ktorá bude lepšia, ako ktorákoľvek z tých prvých 37%.

Ako teda v realite optimálne skrátiť čas čakania na toho „pravého“ kupcu?

 

 

Zo skúseností s predajom nehnuteľností (kde predávajúci trval na vyššej ponukovej cene ako nami odporúčanej) v spojení s teóriou optimálneho zastavenia po troch nižších ponukách, ktoré dostanete a neprijmete ich, vyberte tú nasledujúcu, ktorá bude vyššia ako tie prvé tri.

 

Naše overené predajné postupy prinášajú predávajúcim maximálny zisk, nie sú to žiadne náhodné kroky, žiadne metódy pokus a omyl. V každom okamihu predaja vieme, aké budú nasledujúce kroky.

Predajte aj Vy nehnuteľnosť prostredníctvom nás, získate tým istotu pri predaji a najvyšší zisk za najkratší čas!

Preverte si u nás, za akú sumu sa Vaša nehnuteľnosť dá predať, a aké sú najlepšie metódy predaja.

Buďte aj Vy víťazom pri predaji nehnuteľnosti!

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!


Stanislava Zamcová Riaditeľka realitnej kancelárie RE/MAX NaMax, Nové Mesto nad Váhom

Svojimi skúsenosťami vytvorím z Vašej nehnuteľnosti sen pre kupujúceho a pre Vás ako predávajúceho túto udalosť zmením na príjemný zážitok.
Som maklérka, ktorá komplexne vyrieši a uspokojí Vaše potreby v oblasti nehnuteľností!