Vzdelávanie v RE/MAX – alfa a omega úspešného makléra

Publikované: Streda, 7 December, 2022 - 13:39,

“Vzdelanie sú základy, na ktorých staviame našu budúcnosť.”

Túto krásnu myšlienku vyslovila americká politička Christine Gregoire a zaiste nám dáte za pravdu, že sa s ňou nedá nesúhlasiť.

 

RE/MAX – celosvetový líder na realitnom trhu sa s myšlienkou celoživotného vzdelávania stopercentne stotožňuje. Presvedčenie o tom, že neustále vzdelávanie, ktoré otvára dvere úspechu a hľadí do budúcnosti s nádejou na dosiahnutie vyšších cieľov, je zároveň súčasťou DNA každého partnera predaja. Bez ohľadu na to, či ide o franžízistu (majiteľa realitnej kancelárie) alebo partnera predaja (realitného makléra), je vzdelávanie pre každého člena RE/MAX nevyhnutnosťou, čiže alfou a omegou.

 

Začiatky spolupráce v realitnej sieti RE/MAX začínajú vzdelávaním a aj po začiatku pokračuje a neustále prebieha rôznymi formami vzdelávania. Vďaka unikátnemu projektu s názvom RE/MAX Akadémia vzdelávame tých najlepších realitných maklérov na svete. Nielen skúsenosti a zručnosti, ale aj vedomosti robia z našich maklérov skutočných profesionálov a odborníkov, ktorých oceňujú naši nároční klienti.

 

Partneri predaja sa na začiatku učia od tých najlepších. Špeciálne a interaktívne vzdelávanie sa uskutočňuje prostredníctvom školení a tréningov, ktoré vedú tí najlepší a najskúsenejší mentori. A keďže ideme s dobou, čoraz väčšie zastúpenie má v našej RE/MAX Akadémii online vzdelávanie.

 

Ak sa rozhodnete pre kariéru v RE/MAX, môžete sa tešiť na intenzívne online tréningy, ktoré ulahodia najmä tým, ktorí majú málo času na štúdium. Okrem klasických školení, kde sa stretávame osobne alebo virtuálne, budete môcť využiť aj webináre a e-kurzy, ktoré sú v našom intranete dostupné non-stop. Môžete zabudnúť na únavné cestovanie, a jednoducho čerpať vedomosti kedykoľvek a odkiaľkoľvek – z práce alebo z pohodlia vášho domova, a to pomocou tabletu, telefónu či notebooku.

 

 

RE/MAX nebudete nikdy na nič sami. Môžete sa spoľahnúť na pomoc od skúsených kolegov nielen na vstupnom školení, ale aj počas práce vo vybranej realitnej kancelárii. Vášho mentora budete mať poruke a kedykoľvek sa naňho budete môcť obrátiť, a to po dobu až 4 mesiacov. Aj potom ho budete môcť kontaktovať a riešiť s ním všetko potrebné.

 

Ak ešte stále váhate a neviete sa rozhodnúť pre zmenu vo vašej kariére, urobte prvý krok a kontaktujte nás! RE/MAX je tu pre vás, aby splnil všetky vaše očakávania na prácu snov!

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.