Vzdelávanie v RE/MAX – realitná škola života

Publikované: Piatok, 1 Apríl, 2022 - 13:25,

Učiť sa, učiť sa, učiť sa...

Nie, toto nie je parafrázovanie známeho ideológa a mysliteľa, ktorého meno radšej nevyslovíme. Učenie pre nás nie je mučenie, ale je naším krédom, o ktorom nielen rozprávame, ale v RE/MAX ho aj skutočne uskutočňujeme.

 

Vzdelávanie je veľmi dôležitá súčasť každého človeka. Učíme sa ako deti, tínedžeri, dospeláci, aj starci. Motivácia k učeniu nepozná čas a nemá hranice. Práve vďaka tomu sa v našej realitnej rodine radi učíme a ani na okamih nám táto aktivita nepríde otravná, zbytočná alebo dokonca násilná. Je súčasťou nášho života, vedie nás, formuje, usmerňuje a pomáha nám dosahovať osobné aj pracovné ciele.

 

Ak čítate tieto slová, znamená to, že uvažujete o zmene vášho povolania a chcete nanovo naštartovať svoju kariéru vo svete obchodu s nehnuteľnosťami. Sme vďační, že ste tu, pretože to naznačuje, že RE/MAX sa nachádza v hľadáčiku úzkej skupiny vašich potenciálnych biznis partnerov.

 

RE/MAX je značka, ktorá si už toho preskákala naozaj veľa. Rokmi overené štandardy, postupy a systémy urobili z našej spoločnosti lídra na trhu s nehnuteľnosťami v celosvetovom meradle. Za výsledkami tvrdej práce, ktorú robí každý jeden člen našej realitnej rodiny, stojí aj šťastie, aj peniaze, aj obetavosť, cieľavedomosť, usilovnosť, skúsenosti a v najväčšej miere aj vzdelávanie.

 

 

Práca v RE/MAX je veľmi zaujímavá, obohacujúca a najmä motivujúca. Ak sa pre nás rozhodnete pracovať, môžete sa stať partnerom predaja (realitným maklérom) alebo franšízistom (majiteľom vlastnej realitnej kancelárie vo vašom meste). V obidvoch prípadoch sa budete intenzívne vzdelávať a nadobúdať vedomosti, ktoré budú pre vašu prácu nevyhnutné.

 

V rámci vzdelávacej akadémie RE/MAX na vás čaká množstvo školení a workshopov, ktoré vás pripravia na kariéru profesionálneho predajcu nehnuteľností. Počas vstupných školení, aj po jeho skončení budete mať k dispozícii skúseného mentora, ktorý vám pomôže zorientovať sa v systéme a rovnako vás usmerní, aby ste naše know-how mohli úspešne aplikovať v praxi. Čo je však najdôležitejšie, po celý čas budete mať poruke silného partnera, o ktorého sa budete môcť kedykoľvek oprieť. Tým partnerom je RE/MAX, ktorý sa už teraz teší na budúcu spoluprácu.

 

Staňte sa naším kolegom a v prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať!

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 100 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.