Začnite písať svoj príbeh s RE/MAX. Tu a teraz!

Publikované: Piatok, 31 Január, 2020 - 09:31,

Novým rokom prichádzajú aj predsavzatia, ktoré sa nám nie vždy podarí dodržať. Prvý mesiac už máme za sebou a to, či bol úspešný alebo nie, musíte najlepšie vedieť vy. Ak však cítite, že máte naviac a že chcete zmeniť svoj kariérny život, urobte to! Tu a teraz!

 

Začnite myslieť na svoju budúcnosť a zarábajte sami na seba. Prečo? Lebo si to zaslúžite!

 

Aby tieto slová nezneli ako klišé, ktoré ste už možno počuli viackrát, ponúkame vám možnosť sebarealizácie v podobe podnikania vo vlastnom, avšak s podporou a asistenciou skutočného lídra. Spoločnosť RE/MAX je najväčšia a najvýznamnejšia sieť realitných kancelárií na svete. Už desiatky rokov sa usilujeme sprostredkovať kúpu, predaj a prenájom nehnuteľností pre našich klientov tak, aby boli maximálne spokojní. Všetci naši kolegovia, franšízisti (majitelia licencie realitnej kancelárie) a realitní makléri sme jedna veľká rodina, ktorá sa neustále podporuje, usmerňuje, motivuje a formuje. Bude pre nás cťou, ak sa aj vy stanete jedným z nás a urobíte náš tím hodnotnejším a úspešnejším.

 

 

Prečo by ste si mali vybrať podnikanie v realitách?

 

Pretože obchod s realitami je v kurze. Ľudia neustále predávajú, prenajímajú a kupujú nehnuteľnosti. Aj u nás na Slovensku, predovšetkým v tomto období, je obchodovanie s nehnuteľnosťami veľmi výhodné. Cenovky bytov, domov, pozemkov a iných nehnuteľností sú rekordne vysoké. „Black Friday“ je v tomto segmente v nedohľadne a predpoklad slušného odmeňovania je naozaj reálny.

 

Neodkladajte túto príležitosť na neskôr, aby sa z nej nestalo len ďalšie z mnohých predsavzatí, ktoré ste nesplnili. Ak potrebujete zmenu a chcete ju dotiahnuť do úspešného konca, zahoďte strach, naštartujte sa pre nové veci a začnite písať svoj nový príbeh.

 

My budeme pri vás. Naučíme vás všetko potrebné, pomôžeme vám popasovať sa s každým problémom a sami sa presvedčíte, že spolupráca s nami je skutočne výnimočná. Na oplátku od vás budeme vyžadovať zodpovednosť, spoľahlivosť a schopnosť ukázať, že chcete byť ozajstným profesionálom v tomto „fachu“. 

 

Začať môžete už teraz! Stačí, ak naberiete odvahu a ozvete sa nám. Už teraz sa tešíme...

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.